Afford your App – Let’s talk /seminar #1

Until  ()

About this Event

Er du klar til at få styr på dit Tech Game?

Iværksætteri og produkt udvikling går hånd i hånd, men alt for ofte går gode ideer i glemmebogen, før de overhoved har set så meget som én linie kode..

Det vil vi gøre noget ved!
Vi har fundet frem til en række "best practice" principper vi syntes vi bør dele ud af, så du slipper for selv at lære på dem på den dyre måde.

Så - står du og skal til at have lavet en App, men mangler viden om hvordan man gør, hvad best practice er og hvilken i rækkefølge tingene (helst) skal ske?
Og - Vil du klædes på til at kunne gennemskue hvornår du er ved at forelske dig i en dyr løsning, samtidig med at du i øvrigt godt kunne bruge et par fif til at finde fondsmidler og finansiering?

Så tilmeld dig her for at sikre dig en plads når softwareudvikler Helena Bach og iværksætter Chastine Christiansen deler gavmildt ud af deres erfaringer.

PROGRAM:

17:00 - Vi åbner dørene

--------------------------------------------------

17:30 - Chastine Christiansen: Et kig på økosystems og finansierings muligheder der er særligt spændende for startups der skal til at syreteste en forretningsidé, MVP, eller revenue model.

18:10 - Pause med let forplejning

18:20 - Helena Bach: Hvordan sikrer jeg at udgifterne holdes i bund når jeg skal lave mit produkt eller min MVP

Arrangementet er tilegnet Tech Iværksættere der allerede har en App på tegnebrættet - hvis dit motiv for at deltage er af en alternativ art bedes du skrive til os forud for evt. tilmeldning

(det foregår på dansk. Engelsk version kommer i 2020 / The event is in danish. English version in 2020)

Event Banner

When & Where

STUDIO NORVEST

Glasvej 3, 1. sal 2400 København NV, Copenhagen, DK


Until

()

Organizer

Deranged - Let's Start Building Your Software…

We work very deliberately to be flexible and efficient, a company full of people who make a positive difference in whichever setting they are placed.

Finding incredible people means thinking hard about the kind of work environment we create. We are always reevaluating, and figuring out how to create an efficient, inclusive and open space to work in, and we bring that spirit with us wherever we work.